Beschrijving

Woon-/winkelpand gelegen aan een doorgaande weg in de wijk “Het Ven” waar een gevarieerd aanbod is van winkels, horeca en woningen. Het karakteristieke pand heeft een commerciële ruimte op de begane grond en een appartement gelegen op de eerste en tweede verdieping met een ruim dakterras.

Indeling Commerciële ruimte

Begane grond: 
Hier bevindt zich de commerciële ruimte met aan de straatzijde een grote glazen pui met de entree. Ontvangstruimte met balie en trapkast voorzien van meterkast. Gang met aangrenzend een viertal mooie ruimten. Alle (praktijk-)ruimten zijn voorzien van een vaste wastafel, vloerbedekking en systeemplafond met lichtkoepels en ingebouwde verlichting. De twee toiletten en de cv-combiketel (Merk: Nefit, Type: HR Proline) bevinden zich achter in het pand.

Indeling woonruimte

Begane grond:
Ingang woning met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Overloop met trapopgang en toegang tot badkamer, toiletruimte en de woonkamer/keuken. Deels betegelde badkamer met ligbad en vaste wastafel. De separate toiletruimte is ook gedeeltelijk betegeld. Woonkamer in L-vorm met laminaatvloer. De open keuken is voorzien van eenvoudige keuken met gaskookplaat, afzuigkap, oven, rvs spoelbak, koelkast en diverse kastruimte. Bijkeuken met aansluitingen voor de wasmachine en opstelling cv-combiketel (Merk: Intergas). Deur naar berging en buitendeur met toegang tot royaal dakterras van ca. 5 X 4,5 meter. Het terras is deels overdekt en voorzien van open haard.
Tweede verdieping:
Overloop met vlizotrap naar bergzolder en toegang tot 4 mooie slaapkamers met vloerbedekking. Drie slaapkamers hebben een ingebouwde kast.

Bijzonderheden

•	Voor de deur is volop gratis parkeergelegenheid
•	Bouwjaar ca. 1952
•	Het gehele pand is momenteel vrij van huur en gebruik
•	Multifunctioneel pand met karakteristieke eigenschappen
•	Gemengde bestemming. Voor het complete bestemmingsplan verwijzen wij u naar www.ruimtelijkeplannen.nl
•	Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten!
•	Het pand is gelegen aan de Bredalaan waar een gevarieerd aanbod is van woningen, winkels, kantoren en dienstverlenende bedrijven. Goede bereikbaarheid ten opzichte van de snelwegen A2/A58/N2 en nabij gelegen halte van de HOV

Kenmerken