Beschrijving

Uw droomhuis bouwen op 1 van de mooiste plekjes van Knegsel? Aan de Vessemseweg in Knegsel bieden wij u een fraai gelegen bosperceel van ca. 600m² aan. Knegsel bevindt zich binnen enkele autominuten van Veldhoven met al haar voorzieningen.

Op dit laatste beschikbare bouwkavel kunt u 1 vrijstaande woning met een kap bouwen. De goothoogte van de te bouwen woning bedraagt 4 meter en de totale bouwhoogte mag 9 meter bedragen. 

De diverse opstallen die momenteel nog aanwezig zijn zullen geheel op kosten van de huidige eigenaar worden verwijderd. De benzinepomp zal richting het einde van het jaar worden gesloopt. Er is reeds een verkennend bodemonderzoek uitgevoerd. Dit rapport en het bestemmingsplan kunnen wij u op aanvraag toezenden.

Het plangebied is gelegen in het dorp Knegsel. Knegsel is één van de drie noordelijke dorpen van de gemeente Eersel en ligt in en landelijk een bosrijk gebied. Het dorp ligt op een kruising van verschillende veldwegen, die de kern verbinden met onder meer Vessem, Eersel, Steensel en Oerle. Daarnaast ligt het dorp op de grens van het bosgebied ten zuiden van de kern en de Knegselsche heide in het noorden. Het plangebied is gelegen in het noordwesten van de kern Knegsel, aan de Vessemseweg. De structuur van het woonbos bestaat uit relatief grote vrijstaande woningen op ruime bospercelen.

Kenmerken