Omschrijving

Moderne en instapklare tussenwoning met een parkeerplaats op eigen terrein. De woning beschikt over een woonkamer met luxe keuken, badkamer met inloopdouche en 4 fraaie slaapkamers. De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonomgeving in nieuwbouwwijk Oerle-Zuid. 

Indeling
Begane grond
Entree. Hal met een doorlopende pvc vloer, trapopgang, uitgebreide meterkast, toiletruimte en toegang tot de woonkamer. De meterkast is voorzien van 7 groepen en 2 aardlekschakelaars. De gedeeltelijk betegelde toiletruimte is uitgerust met hangend closet en fonteintje. 
De woonkamer met open keuken is voorzien van een pvc vloer, glad stucwerk wanden en marmercomposieten vensterbanken. Het zitgedeelte van de woning bevindt zich aan de achterzijde met een loopdeur naar de achtertuin. De trapkast met de doorlopende pvc vloer is ook vanuit de woonkamer te bereiken. 
De open keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen. Aan de ene zijde bevindt zich een keukenblok met vaatwasser, 2-pits gaskookplaat en wokbrander en afzuigkap. Dit blok is verder voorzien van een kunststof werkblad, led-verlichting en volop kastruimte. Aan de andere zijde bevindt zich nog een tweede kastenwand met gedeeltelijk inbouwapparatuur zoals koelkast, vriezer en heteluchtoven en gedeeltelijk bergruimte in de kasten. De keuken is tevens voorzien van een pvc vloer. 

1e verdieping
Overloop voorzien van een doorlopende pvc vloer met toegang tot drie slaapkamers en badkamer. De master bedroom is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een pvc vloer, tv aansluiting, draai-/kiepramen en glad stucwerk wanden. Slaapkamer II en III zijn beiden aan de voorzijde van de woning gelegen en afgewerkt met een pvc vloer, draai-/kiepramen en glad stucwerk wanden. 
De royale, geheel betegelde badkamer is aan de achterzijde gelegen en voorzien van inloopdouche met thermostaatkraan en glazen spatscherm, een hangend closet met inbouwreservoir, een vaste wastafel met spiegelkast, badmeubel en designradiator.  

2e verdieping
Middels vaste trap te bereiken overloop op de tweede verdieping. De overloop is voorzien van een pvc vloer en geeft toegang tot de technische ruimte en de 4e slaapkamer. 
De zeer royale 4e slaapkamer in L-vorm is voorzien van pvc vloer, glad stucwerk wanden, Velux dakvenster en radiator. Tevens bevindt zich achter de knieschotten volop bergruimte. 
De technische ruimte is afgewerkt met een tegelvloer en uitgerust met de wtw-installatie (met unit mechanische ventilatie, Inventum Ecolution Sol), de opstelling c.v.-combiketel (Intergas) en aansluitingen voor de wasapparatuur. Tevens bevindt zich hier bergruimte achter de knieschotten. 

Tuin
Geheel omheinde en grotendeels bestraatte achtertuin. Achterin de tuin bevindt zich de berging (ca. 6 m2) met elektra-aansluiting. De achtertuin is verder voorzien van border met vaste beplanting, een achterom en een buitenkraantje. Direct achter de achterom is de parkeerplaats op eigen terrein gelegen.   

Inleiding
Veldhoven is een typische stadsrandgemeente met aan de ene kant de grote stad Eindhoven, en aan de andere kant de open landelijke ruimte van De Kempen. Veldhoven wordt daarom ook wel de Poort van de Kempen genoemd. De huidige gemeente Veldhoven ontstond in 1921 door de samenvoeging van de voormalige gemeenten Oerle, Veldhoven - Meerveldhoven en Zeelst.
Ten noorden en westen van de dorpskern Oerle is het karakteristieke kempische platteland nog goed bewaard gebleven. Deze omgeving kent een gevarieerd landschap van weilanden, akkerlanden en bossen. Ten zuiden van Oerle is een nieuwe woonwijk herrezen met moderne en stadse woningen welke op een speelse en fraaie manier met elkaar in verbinding zijn gebracht.
Oerle heeft één basisschool, genaamd de St. Jan Baptist. Tevens heeft Oerle een eigen amateur voetbalvereniging: de Rooms Katholieke Voetbal Vereniging Oerle, en een tennisvereniging: De Korrel. In Oerle woont u ook op korte afstand van allerlei overige voorzieningen zoals supermarkt, kapsalon, horeca gelegenheden, het City-Centrum, uitvalswegen en snelwegen (A2, A58 en A67). Tevens is er een goede bereikbaarheid van instellingen en bedrijven als ASML, High Tech Campus en de TU-Eindhoven.

Bijzonderheden
•	Moderne stadswoning met 4 slaapkamers, royale badkamer en complete keuken
•	De woning is gelegen op een zeer aantrekkelijke en populaire locatie in de nieuwbouwwijk Oerle-zuid
•	Woonoppervlak ca. 113 m2. Inhoud woonhuis ca. 375 m3
•	De woning beschikt over een parkeerplaats op eigen terrein. Achter de woning is tevens een pleintje met vrije parkeergelegenheid 
•	De Vereniging van Eigenaars zorgt voor het onderhoud van het parkeerpleintje en de hagen aan de voorzijde van de woningen. De bijdrage aan de VvE bedraagt ca. €50,- per jaar. 
•	Bouwjaar ca. 2015
•	De woning beschikt over hardhouten kozijnen met isolerende beglazing en de woning is optimaal geïsoleerd. Het object beschikt over energielabel A. 
•	Op elke verdieping bevindt zich een rookmelder welke is aangesloten op de netspanning. Nagenoeg alle slaapkamers zijn voorzien van CAI aansluiting. 
•	De woning is gelegen aan een fraaie straat in het kerkdorp Oerle. Allerlei voorzieningen zoals restaurant, café en tennisvereniging liggen op loopafstand van de woning

Kijk voor ons volledige woningaanbod op makelaarsvannu.nl

Kenmerken